Om oss

Personal

Eva Möllborg
Jag tog min tandläkarexamen 1987 i Malmö och har sedan 1992 drivit min klinik i Lysekil. Under åren som gått har jag kontinuerligt vidareutbildat mig, bland annat i implantatvård och estetisk tandvård. Jag sätter vikt i att hela tiden kunna erbjuda våra patienter det främsta i kvalité och omhändertagande. Vår målsättning är att behålla/ge våra patienter friska tänder och våra medarbetare en tillfredställande arbetsmiljö. Sedan 1/12 2017 driver jag Släggö Tandvård och är verksamhetsansvarig.

 

Anne-Louise Westlund-Hansson
Jag har arbetat som tandsköterska sedan 1983. Mitt arbete hos Släggö Tandvård är att assistera tandläkarna och hjälpa barn och vuxna med förebyggande tandvård.

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regina Mellqvist
Jag har arbetat som tandhygienist sedan 1997 och har hela tiden trivts bra med mitt jobb. Mitt arbete består av att utföra undersökningar, behandling av tandlossning och jag ger dig tips om hur du själv kan hålla dina tänder friska.

 

 

JosephineJosephine Sköldstam

Jag tog min tandläkarexamen i Göteborg 2010. De senaste åren har jag jobbat på Käkkirurgiska Kliniken på NÄL, och har stor erfarenhet av kirurgiska ingrepp. Jag går just nu min specialistutbildning i käkkirurgi i Ålborg ,Danmark och jobbar hos Släggö Tandvård några gånger per termin och vill tillsammans med mina kollegor erbjuda tandvård av hög kvalité – där du känner dig trygg och väl bemött.

 

Gunnel Jacobsson
Våren 2011 anställdes jag i receptionen hos Team Möllborg, nuvarande Släggö Tandvård. Ni möter mig  när ni kommer in och när ni ringer, ser även till att ni får era besökstider.

 

 

 

Gunnilla Hansson
Jag har varit medarbetare  sedan starten 1992 och arbetar när de flesta har gått hem för dagen med att städa de fina lokalerna.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJessica Niklasson

Jag har arbetat som tandsköterska sedan 2002 och trivs väldigt bra mitt yrkesval. Mitt arbete består av att assistera och att jobba med förebyggande tandvård.

 

 

 

Tandläkare Carl Hällsten
Jag har jobbat som tandläkare sedan 2010 då jag tog min examen vid Göteborgs universitet. Sedan oktober 2017 är jag på Släggö Tandvård och strävar efter att erbjuda vård av hög kvalitet i en lugn och trygg miljö. Jag är Östgöte från början, men bor numera på Härnäset.

 

 

 

 

 Tandläkare Marina Rajic
Jag tog min tandläkarexamen i Sarajevo i Bosnien och Hercegovina där jag har min rötter.
På grund av kriget i mitt hemland, på 90-talet,flyttade jag till Sverige. Efter en komplettering av min utbildning började jag jobba som tandläkare, först på Folktandvården, därefter på Tandhälsan och numera på Släggö Tandvård.
Under alla år har jag skaffat mig stor erfarenhet genom min kliniska verksamhet och genom att jag kontinuerligt vidareutbildat mig i allmäntandvårdens samtliga områden inklusive ersättning av tänder med kronor på implantat.
För mig är det viktig att erbjuda våra patienter bästa möjliga tandvård i alla situationer och att du som patient känner dig väl omhändertagen, trygg och delaktig i din behandling.
Jag hjälper gärna dig som är tandvårdsrädd och tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren.

 

 

 

 


Tandsköterska Kerstin Stjernqvist
Jag heter Kerstin Stjernqvist och arbetar som tandsköterska. Jag gick min utbildning i Vänersborg och var klar 1986. Jag har hela tiden trivts mycket bra med mitt arbete, det är varierande och man träffar mycket människor. På Släggö Tandvård arbetar jag tillsammans med tandläkare Marina Rajic den mesta tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patient Information

Patientinformation gällande dataskyddsförordningen GDPR