Allmäntandvård

Vårt mål som din vårdgivare är att hålla dig och dina tänder friska genom livet. Förutom att erbjuda vanlig tandvård såsom undersökning, förebyggande vård och laga tänder erbjuder vi mkt mer. Du kanske tycker dina tänder har börjat bli gula och vill göra dem vitare. Har du frågor på hur en blekning av tänderna går till. Läs mer under fliken Blekning.

Tandvårdsrädd

Du är inte ensam. Var tionde vuxen i Sverige lider idag mer eller mindre av tandvårdsrädsla. Det gäller både män och kvinnor unga som gamla. En del barn känner också oro eller rädsla inför tandläkarbesöket.

Våga ta första steget

Det svåraste steget för en person som är tandvårdsrädd är många gånger att ta kontakt med en tandläkare. Vi är vana att möta och ta hand om dig som är tandvårdsrädd. Berätta gärna om din rädsla redan när du bokar tid. Vi erbjuder dig hjälp för att övervinna din rädsla.

Behandling av tandvårdsrädsla

Vårt team har stor kunskap om att bemöta och behandla patienter med tandvårdsrädsla, både vuxna och barn. Att bara prata med en erfaren tandläkare som tar problemet på allvar, brukar vara till stor hjälp.

Har du tandläkarskräck och är rädd för viss del av vår behandling tar vi och tid och lyssnar på din oro och försöker hitta sätt för att erhålla din tandvård.

 

allmantandvard-bild1allmantandvard-bild2